blå sygesikring ved flytning

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Du skal bruge det blå EU.


Blat Sygesikringskort Hvad Gaelder Hvad Gaelder Ikke

Du kan anmelde flytning via borgerdk.

. Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold på op til 1 år i alle EU-lande samt Norge Island Schweiz og Liechtenstein og er normalt gyldigt i 5 år. Nyt sygesikringskort ved flytning. Sportsbriller med styrke børn.

Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet. Du har ret til samme behandling som enhver anden borger i et af de nævnte nordiske lande - ligesom på det blå sygesikringskort. Dette gælder uanset dit statsborgerskab.

Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Nyt sygesikringskort ved flytning Posted on November 9 2021 Posted on November 9 2021. Nyt sundhedskort ved flytning Du får automatisk tilsendt et nyt sundhedskort inden for 2-3 uger når du har anmeldt flytning.

Ønsker du at få et midlertidigt sundhedskort er du velkommen til at hente det i Borgerservice på Rådhuset. Du kan vise dit gule sundhedskort sammen med billedlegitimation men vi anbefaler at du også har dit blå EU-sygesikringskort med hvis du har et. Det blå kort dækker især.

Hvis du mister dit sundhedskort skal du betale for et nyt kort - det koster 215 kr. Flytning og det blå kort Der er ikke adresse på det blå sygesikringskort så du behøver ikke give besked om flytning når du skal rejse. Kortet dækker på ferier også selv om man har en kronisk sygdom hvor man måske får behov for behandling.

Behandling på offentlige sygehuse og klinikker der har en aftale med den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i. Rejseforsikring ud over blåt kort. Det er den lokale læge eller anden sundhedsperson der vurderer om du har behov for en konkret behandling nu og her eller om du kan vente med behandling til du kommer hjem.

Kortet er gratis ved flytning - og ved navneskift hvis navneskiftet sker på grund af ægteskab. Det blå EU-sygesikringskort er et kort der viser at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land du rejser i. Du vil modtage kortet i løbet af 14 dage.

Vi anbefaler at I har en rejseforsikring selvom I har det blå sygesikringskort. Bestil det blå EU-sygesikringskort som pensionist i udlandet Kontakt Udbetaling Danmark International sygesikring 70 12 80 81 Telefontid Kongens Vænge 8 3400 Hillerød Send Digital Post til International sygesikring. Vær opmærksom på at hvis du er pensionist i udlandet og får dansk pension skal du søge om det blå EU-sygesikringskort her.


Det Bla Eu Sygesikringskort Jammerbugt Kommune


Sygesikring Hedensted Kommune


Sundhedskort


Eu Sygesikringskort


Det Bla Eu Sygesikringskort


Eu Sygesikringsbevis


Laege Og Sundhedskort Favrskov Dk


Forskellen Pa Sikring I Gruppe 1 Og 2 Region Sjaelland


Laege Og Sundhedskort Favrskov Dk


Rejseforsikringer


For Ferierejsen Tjek Lige Om Det Bla Sygesikringskort Stadig Er Gyldigt Ostjylland Dr


Pakkeliste Til Studietur Printable Studietur Pakkeliste Rejse Tjekliste


Det Bla Eu Sygesikringskort Jammerbugt Kommune


Sundhedsministeren Vil Digitalisere Det Gule Sygesikringskort Version2


Sygesikring For Udlaendinge I Danmark


Det Bla Eu Sygesikringskort Jammerbugt Kommune


Pin Pa Baby


Sundhedskort Wikipedia Den Frie Encyklopaedi


Det Bla Eu Sygesikringskort Jammerbugt Kommune

No comments for "blå sygesikring ved flytning"